Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så kan det gå

 

Svälj, säger han och trycker in den i min mun

 

omedveten om

 

 att jag är en "bitare".




Fri vers av wildrose
Läst 293 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-11-22 13:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ouch! En annan variant är "do you spit or swallow? - neither, I kiss"...
2010-11-27

  yoakimu
Härlig text, perfekt vändning på slutet :)
2010-11-24

  justaskme
skönt skrivet måste jag säga:)
2010-11-23

  Niclas Petersson VIP
Haha... aj!
Gillar.
2010-11-22

  prinscess VIP
en text som biter ifrån bra
2010-11-22

    Herr Ångest
Ha ha.. Lika hemsk som rolig. En text som biter ifrån.
2010-11-22
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose