Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sov inte den natten

en natt då allt hände
allt var borta
ansiktet hade fullständigt
slutat uttrycka känslor

inuti mej
härjade demonerna
i unsiversum

ett oändligt mörker
kom över mej

jag sov inte
mer den natten

ångesten slog till hårt




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 136 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-22 18:42



Bookmark and Share


  Emme VIP
En text man vill ska fortsätta... Bra!
2010-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson