Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hoppas ingen tar illa upp mitt sätt att bearbeta detta ofattbara


100 ord: möte på gymmet

- Hej N, ropade jag och vinkade när jag fick syn på den blonde killen.
Han såg inte , så jag reste mig från maskinen där jag tränat armarna och gick tvärs genom salen.
Han sken upp och log sitt rara leende.
Vi växlade några ord.
När jag gick därifrån fylldes jag med värme och tacksamhet när jag tänkte på hur den lille tioåringen växt upp till den här trevlige killen och att han fortfarande var min sons bäste vän.

Nästa natt ringde sonen och hans röst bröts när han sade
- Mamma, N har hittats död under N-bron. Han har hoppat.




Prosa (Novell) av rebecca d VIP
Läst 343 gånger
Publicerad 2005-12-02 06:45



Bookmark and Share


  Propella
Riktigt, riktigt bra Ditte!

Håller med Stefan; här slås man av kontrasterna och det är riktigt bra läsning!

Slutet är otroligt.
2005-12-02

  AC
Ah... Så gripande trots få ord, eller kanske just därför. Alla har sin egen sorg och jag får använda mina egna referenser, det är bra. Det berör.

En av de bästa hundringarna hittillls...
2005-12-02
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d VIP