Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


In memoriam


Tante Liesl



Sörjer
Gråter

Inte för att du
Lämnade
Den jord
Du vandrade
Uppå berg
Och ner i dalar

I nästan hundra år

Inte att du gick
Men allt som förknippas
Med dig
För mig
Ditt varma goa leende
Dina medlidsamma lugna
Mörka ögon
Din alltid öppna famn
För mig och bror
En tallrik mat
För oss ständigt hungriga

Mätt till själ och kropp
Gick det att leva
En stund till
I det svåra




Fri vers (Fri form) av rebecca d VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-15 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d VIP