Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Come-back

Om jag ändå

kunde göra

come-back

i mitt eget liv

som den jag

en gång var.

Tanken häpnar

och ler.














Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-25 00:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"They never come back", säger man om utslagna mästare. Och det äger nog sin riktighet även utanför boxningsringen ...
Men man kan alltid leka med tanken.
2010-11-25
  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans