Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fäster avseende vid

Gör man inte det vid något
är man illa ute

Då är det bra att få möta
ett barn som gör det

Utan uppmaning
basådärba




Fri vers av stenhur VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-23 00:20



Bookmark and Share


  walborg
Rik är den som kan ta emot visdom från våra minsta - "basådärba" och så den varma nyfikna öppna blicken från ett litet barnbarn, kanske.
2010-11-23
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP