Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart nalkas Lucia.

Så mörk är natten i midvinter tid.
Åh när kommer Lucia?

Och som jag längtar till ljuset tar vid,
i denna nattsvarta timma.

När mörkret och oron mig stjälper,
jag hoppas Lucia mig hjälper.

Med glädje till huset hon kommer,
håller mig trollbunden som fången.




Fri vers av KaosFlickan
Läst 276 gånger
Publicerad 2010-11-23 03:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KaosFlickan
KaosFlickan