Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

då var det dax igen

näsan igenkorkad
hostar
och andningsbesvär

Varför kan jag inte
få en normal förkylning
har ju inte tid att vara dålig

så mycket att göra
så lite ork
piller
nu tar vi en sup
hosmedicin

usch vad jag hatar
att det jämnt
ska bli samma sak
bronkit och andningsbesvär
är snart en vana

då var det dax igen
och folk undrar
vad jag har emot vintern
vet ju
att jag bara kan njuta
från från fönstret




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-23 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson