Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

post lycka

"Det var bara då, det vet du"
Jag kan läsa dina tankar
Då du krossar
korridoren
krossar mig
Tunga historieböcker och yviga läppar

Och sen är mitt hjärta bara ett i mängden
Några skärvor i högen av flickehjärtan som krossats framför din skåpdörr
Och du skriver mitt namn längst bak i "Historia A"




Fri vers (Fri form) av frosthjärta
Läst 554 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-11-23 20:35



Bookmark and Share


    xilenie
ruskigt bra.
så kort, men säger allt.
2012-04-20

    Lobster123
Du är så GRYM!
Jag älskar att läsa din underbara poesi!
2012-03-30

    vilgot hellros
slutet är ju så säkert! snyggt
2010-12-14
  > Nästa text
< Föregående

frosthjärta
frosthjärta