Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du kryper längre och längre in under min hud

först
fick du
min uppmärksamhet

sen fick du mitt hjärta
att slå
dubbelt
sen fick du mig
att vilja ha mer
och mer

först nuddade du huden
nu
kryper du längre och längre
in under min hud
och längtan
efter din närhet
driver mitt sinne
på egen färd




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-23 21:30



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Kraftfull och vacker. =)
2010-11-24

  peter markurth
känns stark
2010-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson