Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tick tack, så mycket att hinna

rusar
dagen passerar

mycket
planerat
mycket
ska hinnas

men dock
längtan vill hoppa över
dagar

tick tack
så mycket att hinna
tid ska fyllas
och minnen ska bildas

men har inget emot
att tiden går snabbt
bara den saktar ner
och låter mig njuta
när tiden för det är inne




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-23 22:04



Bookmark and Share


  peter markurth
ja det är skönt då det blir dags..
2010-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson