Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart..

Det mörka som livnär sig

Tarvar av den föda som ska räcka till för att nära min kropp

Snart finns det inget hopp

De mörka som lånar en sidaKlottrar på den för att sedan kasta den i papperskorgen bredvid soffan

Snart är bladen slut

Det mörka som flåsar mig iskallt i nacken

Sträcker ut sin smala tunga och smakar på min hud

Snart är frosten evig

Det mörka som väntar mig på natten

Omfamnar mig och vaggar mig till sömns

Snart får jag sova för alltid

Det mörka som sakta breder ut sig i världen

Skär sönder de vita böljande molnen

Snart får de vila på kyrkogården

Det mörka som med vingar flyger högt över bergen

Inom en tid kan de leva på bergtopparna och le

Snart kan bergen flyga till mig

Det mörka som har en egen tjärn

Jag kan spegla mig och jag är vacker

Snart är min skönhet bestående

Det mörka som är min bästa vän

Allt jag behöver finns där

Snart är vi oskiljaktiga och leker på ängen

© By LadyM




Fri vers av LadyM
Läst 294 gånger
Publicerad 2005-12-02 13:23



Bookmark and Share


  Josefine
Min åsikt är att du skriver väldigt bra.
2006-01-03
  > Nästa text
< Föregående

LadyM
LadyM