Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i ett harmoniskt hav



come fly with me
ut i universums ocean

där orden
sångerna
tonerna

finns att ta till sig

örat, ögat tar in dessa
förvandlar om dem
till poesi
njutning
för själen

harmonisk
trvis de
sida vid sida

come fly with me




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-24 12:55



Bookmark and Share


  mare VIP
Underbart, jag flyger med !!
2010-11-24

  Bjarne Nordbö
Stäcker på mig, lyfter vingar flyger högt tillsammans.
2010-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson