Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart blockljus

Svart blockljus

Stänger in min vrede och slänger den åt sidan

Andas på den för att se om det överlever stanken

Svart blockljus

Rensar kyligt mitt förråd och tillåter inte ens dammkornen att stanna

Andas på dem för att se om de fortfarande vill leva

Svart blockljus

Komplicerar mina dagar med att resa sig upp och skrika

Andas för sig själv för att känna livet

Svart blockljus

Glasrutan immar igen av dess glödande låga

Andas på den för att se om den försvinner

Svart blockljus

Tillrättalägger mina frågor så att de får en chans igen

Andas på den för att försäkra sig om att det är rätt

Svart blockljus

Balanserar försiktigt med lystrande öron

Andas och koncentrerar sig på att inte ramla

Svart blockljus

Förbränner sin ilska på att yla kraftfullt och vråla ut sin sorg

Andas häftigt och tungt på gränsen till hysteriskt

Svart blockljus

Riktar sig fram mot mig, försöker att möta mina ögon och le

Andas på mig och försöker få mig att leva

© by LadyM




Fri vers av LadyM
Läst 292 gånger
Publicerad 2005-12-02 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LadyM
LadyM