Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen aning vad detta handlar om


dansband ett svenskt arv ur det djupa.
lasse stefanz

snaps
midsommar

dansband denna kultur gärning

fiol
knätofs

kultur

jag målar en röd solnedgång
med mina penslar

himmlen är nära
på österlen

rapsen
sillen
träden
stranden
havet

länge leve den svenska kulturen











Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-24 16:08



Bookmark and Share


  mare VIP
Vi måste värna om den svenska kulturen !
2010-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson