Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hoppas fastän jag vet

Du har ögon, men du vill inte se
Du har öron, men vägrar att höra
Jag vinkar, men du tittar brevé
Jag skriker men du håller för ditt öra

Vi pratar och skrattar som vänner
Och du säger sånt som ger mig hopp
Men du känner inte det jag känner
Jag ropar "ja!" men ändå "stopp!"

För jag vet att jag lägger orden i din trut
Och att du inte säger vad jag hör
Att du inte pratar om kärlek utan slut
Och visar det med allt som du gör

Jag borde strunta i mina känslor och glömma
För jag kan inte tala om hur det är
Jag vill hellre vara olyckligt kär och drömma
Än att inte ens ha det här





Bunden vers (Rim) av Mönster
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-24 23:20



Bookmark and Share


  beli
Du är så OTROLIGT BRA AMANDA <3<3<3

Du inspirerar mig verkligen att skriva även om jag aldrig

kommer i närheten >3>3<3

KRAM !
2011-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Mönster
Mönster