Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En "uppföljare" till dikten "Kedjad vid björken"


När kedjan tas bort

Tomt

Ett svart hål där det satt en kedja

Endast luft där det fanns en björk att luta sig mot

Skavsår på armar som minnen

Och vetskapen om att du inte kommer tillbaka



Du befriade mig

Mot min vilja

Och jag står inte längre fastkedjad

Men nu är allt tomt

Tomhet bakom mig

Ett hål som gapar tomt




Fri vers av Mönster
Läst 558 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-05 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mönster
Mönster