Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kropp och själ

Det finns döva som hör
Och blinda som ser
Förlamade som sträcker ut en hand
Och stumma som goda råd ger

För även när kroppen sviker
Kan själens sinnen blomstra




Fri vers av Mönster
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-18 21:46



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en text jag gillar, sinnena tar över varann
2011-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Mönster
Mönster