Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljug inte för mig!

Även en sårande sanning är bättre än en lögn
För en lögn som gör dig glad kommer gör ondare sen
För en dag kommer sanningen fram
Och när man då får veta att det fanns lögner
Blir man osäker på om någonting var sant

Om jag frågar om du är kär i mig
Säg nej om det är sanningen
Den kommer svida och göra ont ett tag
Men att få reda på långt efter hur det låg till
Det gör ondare
Och det får mig att undra om nåt du sa var sant




Fri vers av Mönster
Läst 1067 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-14 11:40



Bookmark and Share


  beli
Vilken underbar text --- Så sant så !!!

Denna känslan har vi väl alla undrat över ibland och fått

uppleva också --- Just detta att bli sviken av någon som

" påstår " vara din vän ?

KRAM -- KRAM
2011-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Mönster
Mönster