Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kedjad vid björken

Med en kedja runt hjärtat
Fastbunden vid en björk
Kan jag inte fly från mina känslor

När du sätter dig i gräset bredvid mig
Eller ställer dig nära
Är den björken den enda plats jag vill vara på

Men när du går
Och jag börjar tvivla på om du kommer tillbaka
Vill jag slita mig loss och fly

Att sakna dig
Är olidligt
Speciellt när jag tror
Att du inte saknar mig




Fri vers av Mönster
Läst 311 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-29 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mönster
Mönster