Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjanterier, jag vet. Men ändå

Jag vet att det är fånigt
Jag vet att det är dumt
Jag vet att det är mitt fel
Och att jag får skylla mig själv

Det var en kul grej
Aldrig tänkt att ni skulle tycka så bra om varandra
Aldrig så att jag skulle skuffas åt sidan
Så att hon fick lite mer än jag

Jag vet att du inte är min
I alla fall inte mer än min vän
Och jag vet att du inte är henne
I alla fall inte än

Men jag ville vara nummer två
När jag inte fick bli nummer ett
Och det är dumt men jag ångrar det här
För det känns som om jag blir omsprungen

Trots försprånget jag hade blir jag omsprungen
Av hon som jag bjöd in till loppet
Och trots att jag ändå har dig kvar
Så kommer jag bara få brons

Jag hade förväntat mig silver




Fri vers av Mönster
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-24 23:10



Bookmark and Share


    chriz
~sikta på guldet, silver går bara till den ivrigaste förloraren
2011-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Mönster
Mönster