Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svett

Aldrig har svettiga kroppar
Varit så vackert
Som den dag jag svettades med dig




Fri vers av Mönster
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-18 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mönster
Mönster