Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

last chrismas


denna sötsliskiga sång
tränger in i varje por
på min kropp
den sitter som ett smäck
i huvudet
fan va den är bra
saknar bara snön och skinkan

snart översköljs vi med
alla dessa julsånger
som är minnen för livet
barndomen
återvänder

jag sätter mej
i stolen
tar whiskeyn
ur högtalaren
kommer toner

från Sissel Kyrkjebö och Helen Sjöholm

brasan brinner
kan det bli bättre




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-24 16:18



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Härliga rader. =)
2010-11-25

  mare VIP
Låter härligt, men tar hellre en kopp kaffe :)
2010-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson