Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I städar tagen! En redigerad repris ifrån arkivet


I endast ett par kalsonger

och i en t-shirt med trycket Singha beer på bröstet så tar jag fram min dammsugare och min dammtrasa
så era dammråttor, nu får ni allt se upp
Så ve och fasa, för nu kommer jag som känner sig riktigt på hugget och jävligt tuff
Så all smuts här kommer jag för att sen när jag är färdig med er och det här skitgörat
så kommer man verkligen att kunna se hur hela lägenheten bara skiner upp
när den är på det klara
Och åh, så bra städat det blev
:)
I endast ett par kalsonger….

Ken Cassel
9/12-07.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-24 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel