Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske inte en äkta senryu, men en trerading




Snöstorm

 

yrsnö

i lyktsken

nån försöker borsta av sin bil




Bunden vers (Haiku) av Rosmarin
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-24 16:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker den fungerar bra - trots en lång sistarad.
Väl värd en applåd!
2010-11-25

    BetweenTheLines
tekniskt en senryu,får å vara petig,
men den funkar
2010-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin