Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när en vän kommer för nära


I kärlekens skugga

I kärlekens skugga
Kan bästa vän komma i kläm
I åtråns begär
Kan jag råka sluka den jag håller kär
I min längtan
Till att gemensamt andas
Kan jag kväva den jag håller av




Fri vers (Prosapoesi) av Let it go VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-24 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Let it go
Let it go VIP