Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser

en gren svaja stilla i vinden
vinden som är en bris
en bris som smeker min kind
kinden som ryser av beröringen
en beröring som värmer
värmen som sprider sig inom mig
mig, inom mig en sàdan varm känsla
känslan av stundens lycka och ser grenen...




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 154 gånger
Publicerad 2010-11-24 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm