Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En repris i en ny form




Kärlek

 Så kravlös kärleken

kan vara

när du ser mig

för den jag är

och 

älskar mig 

                                                    gränslöst




Fri vers (Fri form) av Janne
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-24 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janne
Janne