Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egotrippade som vi poeter är

så vill vi alltid
Läs det senaste som jag precis har skrivit för själv så tycker jag att det är värt att läsas och riktigt bra
Ja, det borde göra åtminstone någon annan människa glad
runtom på våran runda jord
Ja, de som förstår sig på svenska förståss
De som förstår sig på svenska ord
Och om de gör det och jag får en chans att få en fin kommentar, så är det nog jag som bara smälter som om jag vore gjord
av den sötaste choklad
En liten människa på våran jord

Egotrippade som vi poeter är
Eller så talar jag bara för mig själv….

Ken Cassel
24/11-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-24 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel