Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bäddat på rykande lava

Burit sten
glaset har lirkat in
djupa hål
och bränt
sönder

drömmar har krossats
och raserat vägen
bortom skuggorna

men nu har kolet fått eld
och själen har fått ny sovplats
på rykande lava
ska den finna den väg
som en gång
sjunkit
i sankmarken
och lurat förståndet på villovägar




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-24 21:10



Bookmark and Share


  PPQ
jag har aldrig läst dig tidigare men jag gillar det jag ser har läst lita gammalt material av dig
2010-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson