Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu vänder vi blad

Snö och kyla
kaffeflickor
praliner till kaffet
sätta kaffet i halsen
en tupp i halsen
halshuggen
Nästa gång du hugger mig i ryggen ska du se mig i ögonen
Köttfärslimpa
Meatloaf
Rockfarbror
The king
Kungen har talat
Nu vänder vi blad
Precis som ni gör när ni läser era romaner




Fri vers av Eric R Ström
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-24 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eric R Ström
Eric R Ström