Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om att bryta loss från gamla vanor, ångest, och obeslutsamhet. Att göra sitt liv till sitt ideal, att ta tag i själva livets kärna - tott åt det förgångna, leben åt framtiden!


Total breakdown, up shine and rise!

Spy ut din skit
Häll i dig
Väll ur dig
Skrik ut obehag
Sparka på chefen
Stampa på käglorna
Flyg iväg
Spänn bågen!
Sätt fart
Släng allt!
Släng dig själv
Skapa nytt

Skapa lugn
Skapa frid
Sök trygghet
Självständig
Stark som en oxe
Hungrig som ett djur
Tillåter mig känna
Tillåter mig göra
Tittar inte bakåt
Framåt, framåt
Jag har självförtroende
Jag har tro
Hopp i mängder
Full av aktivitet
Effektiv

Stryper allt ont
Frigör allt gott
Atmosfär
Dödar otrohet
Dödar det förgångna
Dödar fattigdom
Dödar oviljan
Dödar mörker
NU lever jag på riktigt!




Fri vers av Jones
Läst 288 gånger
Publicerad 2010-11-24 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jones
Jones