Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex pålen i tvekamp om själen

På roat äventyr
Flickvän försvunnen
Livet finner tjusning i tillfällig manöver
Vad ska kvinnan skänka en man som blev mättad?
Hungrad fårhund, jag krälar längs marken
För att finna min glädje!
Vad ack du fyllde min tanke med nersmutsat begär
Att använda dig, du kärlek sökte

Vad är den värme, den sol, jag en gång kände
Kemi, utseende, vad har du för mig?
När du är klar, lämnad
Jag finner nästa, för tillfällig manöver
Ack min bringa fylls till jag en gång av skugga till mitt forna
Livets lögn jag fann i den kvinnan som jag förförde
Allt längre från kärleken nu
Allt promiskuös som människa nu

Efter lång snuskig vandring
Mitt önskemål förvreds
Det enkla, lugna, sköna
Behagar ej
Det blev vardag, kött
Ande, min fotapall
Nu är jag ej berörd
Dominant, hård, krävande kvinna, märkt av livets ärr och illa valda vägar
Du är inte kött, ej en tillfällig manöver
Du är den enda jag inte fått ha
Dig ska jag ha

Om ändå min kärlek från tonåren varit kvar
En god man, en stillsam man
En outforskad man
En gudasänd man
En gång - var jag




Fri vers (Fri form) av Jones
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-31 00:24



Bookmark and Share


  Daniel lindqvist
Men SATAN....Du beskriver det så levande och sant så här kunde jag skriva innan allt mitt skit hände.Då jag nu samtidigt blir rörd och lite avundsjuk på hur du förmedlar dina känslor så blir jag makalöst glad för var du ger oss.med bravur och en klapp på axeln så har du skrivit dagens bästa!
2014-12-31

  Solitaire VIP
Vilken härlig text!
Dåliga pojkar är inte de sämsta!
Och med lite fostran kan det nog bli förträffliga män av dem...
2014-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Jones
Jones