Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idioterna i Köpenhamn

Fyllt lass över Öresund i hast
Feminist, sverigedemokrat, fattig, välbärgad
Superseriös, supernörd
Hårdrockare, hip hopare, operafantast
Alla i kast, med ett äventyr över havs

Nyårsnatts ankomst, en stad av galenskap
Dansk i solglasögon med salig dans
Dansk med tomteluva, här finns ingen sans
Raket i röven, ingen ro någonstans
Även marinfigur fanns

Längs havets vågor Strögets svans
Jag hade velat trycka in i dem en lans!
Bete er svin, ta er fylla med sans!
Gå rakt, detta ej fanns
Så motbjudande, Köpenhamn i dans

In på nattklubb var vår chans
Fullproppat, fullständigt i trans
”Gratis alkohol”, omogen ungdom
I överflöd fanns
Dansk? Nej svensk, i perverterad seans!

Den sviniga svensken, utomlands
Tager sin krans
Med kräkig stans!




Fri vers (Fri form) av Jones
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-01 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jones
Jones