Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturromantik, Don Juan och annat trams!

Jag är en vilde
Å du milde!
Blommor och bin, men ack
Jag är ett härligt svin!
Mild sång, kåltrats kärlek var gång
Nej John!

Strövar, traskar, i staden
Längs klubb, pub, jag tar den!
Kvinna, skall jag vinna!
Sen kan hon försvinna!
Kram och puss, promenad och lull lull
Varför? Gör mig full och ge mig knull knull!

Hem till gården, barn och vården
Den som sår den, kvinnans makt dit når den
Ge mig liv! Ge mig frihet!
Utan kiv! Ensam i livet!
En dag mina fotspår i sanden
Där smeker jag dock lena handen

Kärlek, blommor och bin!
Innan mitt liv det är förbi, den
Dävul, nu trär ur!
I ur och skur
Från himmel
Nu raserat min mur och min kur
Rosa, blommiga och kåta
Äntligen kärleken för mig ännu en gång, den låta!





Fri vers (Fri form) av Jones
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-02 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jones
Jones