Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad som är i vägen - det är min Gral

En stor väg - mångfilig!
Jag tror på var dag
Men stigen vid sidan
Vägarbetet som krävde mig av
Där min Gral
Vad gjorde du med mitt sinne - dunkel natt!
Ofta omtöcknad
Från skatt

Jag älskar, älskar
Min plog
Min skörd i horisont
Men aldrig fick jag skörda
Jag med väntan var dag
Stod kvar, du är ej klar

Horisont, min dröm
Öar av verklighet
Beträd
Av diverse slag
Då finna jag mig en dag
Av drömmars slag
Horisont, nej verklighet, slutligen, vägen gav

Låt mig finna mod, tro
Att ta del av allt jag är och vill
Men först, vandrings lag
Vid sidan om var dag
Måste finna mig uppfylld i
Med mitt behag




Fri vers (Fri form) av Jones
Läst 236 gånger
Publicerad 2014-12-31 07:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jones
Jones