Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje dag utan dig

Varje dag utan dig
tar dig längre från mig.

Får minnet att blekna
av din doft.

Trodde jag...

Men tvärtom.

Mot allt förnuft...

Varje dag utan dig
tar mig närmre dig!

Jag känner
doften av dig...

Allt tydligare!

Tid och rum
har slutat
existera.

För mig finns bara längtan.




Fri vers av Amorina
Läst 560 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-25 08:06



Bookmark and Share


  aol
så ömt vemodigt så fint skriftat
2010-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina