Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svaret på den eviga gåtan om meningen med livet


Shopping och sport

Jag och en vän
diskuterar ofta
meningen med livet

Slutsatsen blir
alltid densamma
Shopping och
sport på TV




Fri vers av ghost
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-25 08:08



Bookmark and Share


  Kalle.O
Känner mig förd bakom ljuset, trodde du hatade shopping och tv;)
2010-11-25
  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost