Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snön stoppar om världen

Snön stoppar om världen
med ett skyddande täcke.

Värmer livet därunder
i väntan att slå ut.




Fri vers av Amorina
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-25 08:12



Bookmark and Share


  Anna*
Tilltalar mig mycket! Underbar tolkning av snöns betydelse. Love it!
2010-11-26

  Eva Helene VIP
Förhoppningsfullt, så fint!
2010-11-25

  Måna N. Berger
De stressade klagar på att snön stoppar världen, men snön i din dikt stoppar om, ombonar och skyddar. Ett filosofiskt förhållningssätt som värmer mitt hjärta! Tänk vad ett litet "om" kan göra!
2010-11-25

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackra rader. =)
2010-11-25

  aol
vackert Karin så fint skaldat
2010-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina