Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...ja, det är sant...jag säger godnatt till henne varje kväll...


Du skulle...


Du skulle nog aldrig
Tro mig
Om jag sa
Hur mycket
Hur ofta
Jag tänker
På dig

Du skulle nog
Aldrig kunna tänka dig
Att någon
Bär dig med sig
Alltid

Att jag varje kväll
Säger god natt
Till dig
Fast du inte
Är där
Att jag säger
Godnatt
Och tänker
På dig
Drömmer om dig
Alltid

Du skulle nog aldrig
Förstå
Att jag kan gå på stan
Bara för att se
On någon
Någon enda
Kan ge mig
Samma rysning
Av välbehag
Av glädje
Som jag känner
Varje gång
Jag ser dig

Du skulle
Nog aldrig
Förstå
Hur mycket
Jag tycker om dig…

TT

© 2009/2010




Fri vers av TT
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-25 12:09



Bookmark and Share


  prinscess VIP
ja att tycka om någon är äkta kärlek vackert
2010-11-25
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT