Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barndomshistoria



det låg ett handskrivet brev
innanför dörren
utan frimärken

öppnade
läste
tycker om dej
kan vi bli ihop

stod inget mer
inget namn

jag var 11
fortfarande
vet jag inte




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-25 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson