Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

räkna

jag räknar tårarna

sedan du försvann finns ingenting

längre kvar hos mig och min glasburk

fylld till överflöd med saltvatten som om

tårarna inte vore nog, att inte kunna gråta mer

och aldrig känna dina kalla fötter under täcket

igen

och aldrig se sådant som andra ser

i dina ögon

igen

och aldrig någonsin få kalla rysningar när jag ser

dig i mitt badkar

blek och trasig, jag hade sönder dig min finaste

lilla docka mitt allra innersta hjärtas lust

där du låg och stirrade på mig, igenom

mig och jag gick sönder, försvann till

burken för att räkna

tårarna

igen




Fri vers (Fri form) av Linn Korpsång
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-25 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linn Korpsång
Linn Korpsång