Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dans på rosor

Livet är en dans på rosor
Sköra, vackra blad med underbar doft
Klara eller bleka färger
Mjuka blommor

Snubblande steg
Fötter som trampar på taggar
Blod från punkterade hälar
Förfärliga törnen

Ögon tåras av smärta
Tårar rinner för starka dofter
För skönhet och för lidande
Livet är en dans på rosor




Fri vers av Mönster
Läst 311 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-11-25 22:55



Bookmark and Share


    Silverbjer
Känner det du formulerar!
Har själv alltid velat skriva om livets dans på rosor,
men det behövs inte nu längre. Tack!
2010-11-27

  Cia
sjukt fin!
2010-11-26

  Kalle.O
Livet på gott och ont du förmedlar bra här!
2010-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Mönster
Mönster