Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
all I want for christmas is you...eller det var det då...vet ingenting längre,typ..


en enda gång ,bara du och jag...

lite snö
men mycket
kyla

känner mig
som en
isprinsessa
där jag går

bara något
stelare

tittar efter
dig
men inga
spår

och lika bra
är väl det

vet ju att
jag bara blir
ledsen

och tårar
som fryser
till is
på min kind

känns lite
för kallt
ändå..

tänker på
morgondagen

tur man har
endel att göra

baka inför
julmarknaden

sjunga
för att ge folk
lite julstämning

och kanske,kanske
dansa

dansa mig lycklig
för en stund

några timmars
glädjerus
i värmen

men först
ska denna dag gå

och den går
långsamt
enbart
för att jag
saknar dig så

och är ledsen
för allt jag sa

och för det du
aldrig
fick höra

skulle så gärna
vilja veta
vad du
verkligen tänker
om mig

när du tänker
på mig

om du gör det
ibland...


en enda gång

bara du och jag

i lugn och ro...

det önskar jag mig
för nu

inför jul

inför resten av
livet....




Fri vers av firefire
Läst 245 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-11-26 12:28



Bookmark and Share


  Redeemer
Vackert som nyfallen snö här på landet!
2010-11-26

  Emme VIP
Så smärtsam om längtan efter
en kärlek, förstår hur du menar...
Många kramar från mig!
2010-11-26
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire