Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårbara dagar

 

somliga dagar är mer än andra
öppna för angrepp

villebrådet utmattat
saknar kraft att fly eller gå i försvar

små giftpilar
gör djupa utgångssår

det är dessvärre
ytterligare en angreppspunkt




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-26 13:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Minsta lilla krackelering kan utnyttjas av ondskan.
Det är inte bara ljuset som kommer in, Leonard.
2010-11-28

  Johan Bergstjärna VIP
Sån där känner jag mej idag... bra skrivet!
2010-11-26

  Eva Langrath VIP
Så väl du skildrar dessa skörhetsdagar
2010-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger