Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En helt korkad text, men rolig



det var en gång, så börjar alla sagor
och då måste man skriva om det som varit

ingen som kan skriva om det som kommer
för då gissar man

imrogon kommer en ny dag
och det är ingen gissning
men vem har hittat på
att kalla den lördag

och vem har hittat på alla dessa
dagars namn
hur korkat är inte det

sagor berättar politikerna hela tiden
och det är sagor för framtiden
politiker är bra på att se framtiden.








Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-26 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson