Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vara hon

Jag önskade så innerligt

något annorlunda

speciellt

en ovingad ängel

med färg och brinnande nyans

Se mig

inte bara med händerna och ögonen

se mig med hjärtat

våga känn smaken

o lyssna

hör

hur jag kvider

och längtar

efter att få bli tagen med storm.

blickar klär av

som om de tittar på en pappdocka

älskar mig för stunden, men knappt

och jag vill inte mer

än andas

och känna mig hel

som att det var min tur

att vara mer än bara någon

Hon,

jag vill vara hon..




Fri vers av Lindsy
Läst 335 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-27 01:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy