Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ok Propella, fick lov att prova och det är faktiskt kul!


100 ord: Ibland låtsas jag så bra

Och som vanligt väntar jag
försöker visa mig själv
att jag inte bryr mig

Jag skriver mina dikter som
av någon anledning på
sista tiden haft ett så klart
innehåll av dig

Hela du dansar på mina rader

Och jag låtsas så bra för mig själv
att jag hör dåligt så jag missade
signalerna när du ringde

Och du sitter på det där mötet
och det kommer ta tid

Och själv är jag så fullt upptagen
av att skriva 100 ord
och inte skulle jag vilja bli störd mitt
i allt detta av din röst som säger:

Jag kommer över baby




Fri vers av mariann
Läst 358 gånger
Publicerad 2005-12-02 22:42



Bookmark and Share


  Smultris
Men shit vad bra :)

"Hela du dansar på mina rader"

Just den raden är ord som beskriver mig och mina känslor oxå...

Klockrent ;-)
2005-12-03

  Propella
Oooooooo! *andlös*

Jisses vad bra!

"Och jag låtsas så bra för mig själv
att jag hör dåligt så jag missade
signalerna när du ringde"

Strålande!
2005-12-03

  Daniel_78 VIP
det sprider sig som en löpeld...och här brinner det..
bra!
2005-12-02

  Cris
Hm.. en text som säger en del. Den var himla bra. Kanske inte så dumt att leda bort tankarna med 100 ord ibland. :)
2005-12-02
  > Nästa text
< Föregående

mariann
mariann