Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen ser mej bakom skärmen



bakom en skärm är jag ingen

kan säga
vad jag vill
till vem jag vill


bakom en skärm är jag ingen

kan vara en tjej
eller kungen
kanske gud

bakom en skärm
är jag trygg
i mej själv

en ord uttryckare
mina tankar
kommer från fingrarna

bakom en skärm är jag ingen





Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-28 11:53



Bookmark and Share


    Tea Alex
Mja, eller så är man alltid sig själv - hur mkt man än låtsas? Men det är väl kanske lättare att låtsas bakom skärmen? ;)
2010-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson