Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag älskar julen

ja älskar julen

barn får klappar
jag får julbord
julmust
sill
ål
och allt annat

läsa böcker
i lugn och ro

jag älskar julen

tjänar egna pengar
gör vad jag vill med dem
lever bara en gång

jag älskar julen

hugga gran
med barnbarn
pulka, släde

jag älskar julen







Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 188 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-28 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson